• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

 

 

Bosjesweg 54, Sluiskil

Bosjesweg 54, Sluiskil

Deze nette gemeubileerde woning met tuin en berging is uitermate geschikt voor zakelijke verhuur voor 3 tot 4 personen. Indeling : Hal, toiletruimte, meterkast, trapkast, keuken en woonkamer. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een nette badkamer. Huur is excl. Gas, water, electra, tv en internet.

Nieuwstraat 9 te Terneuzen

Nieuwstraat 9 te Terneuzen

Te Huur Nieuwstraat 9 te Terneuzen Bedrijfsruimte gelegen in het centrum van Terneuzen met een oppervlakte van ca. 75m² Huidig gebruik is een spare-rib afhaalrestaurant (over te nemen). Maar het pand leent zich ook uitstekend voor een broodjeszaak, kapsalon, tattooshop, ijssalon ect.  Huidige indeling is, entree/binnenruimte ca. 55m², sanitaire groep (dames en heren toilet) ca. 5m² en keukenruimte van ca. 15m². Verder heeft het een eigen achterom (af te sluiten met poort) en een kleine buitenruimte.  Oplevering en evt overname is bespreekbaar.

Nieuwediepstraat 29b te Terneuzen

Nieuwediepstraat 29b te Terneuzen

Te huur Nieuwediepstraat 29b te Terneuzen. Leuke gemeubileerde studio op de bovenste verdieping. Entree op de 1e verdieping met overloop/hal. Leuke grote woonkamer met open keuken en 2 dakkapellen. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Open zolder welke evt geschikt zou wezen om op te slapen.