• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Cornelisweg te Goes

Verhuurd! Wij bieden u dit unieke object aan in Goes. Deze bungalow bevindt zich in een rustige omgeving aan de rand van het centrum van Goes in een autoluwe straat. De bungalow is bijna volledig omringd door tuinen. De woning is volledig gemeubileerd en luxueus afgewerkt.

Indeling:

Begone grond:
Via het pad door de voortuin bereik je de voordeur, deze geeft je toegang tot de centrale hal. Vanaf de hal heb je toegang tot alle ruimtes, zo kom je binnen in de half open keuken. Deze is van alle gemakken voorzien, denk aan een koelkast, vriezer, groot fornuis met oven, magnetron en vaatwasser.

Via de half open keuken kom je in de grote woon- en eetkamer. De ruimte heeft volledig zon deur de grote raampartijen rondom en het dakraam. De grote eetkamertafel met 10 stoelen valt meteen op, het dressoir en de buffetkast uit de Riviera Collection. Aan de andere kant van de woonkamer kan je gezellig zitten in het luxe bankstel waar je bij de houtkachel gezellig kunt kijken naar de grote televisie.

Er zijn twee slaapkamers aanwezig van 20m2 en 10m2 waarvan de grootste kamer voorzien is van airco en televisie. De kleinere slaapkamer kan ook gebruikt worden als logeerkamer of berging. Via de hal kom je in de badkamer die is voorzien van een wastafel en een inloopdouche en als laatste ruimte heb je nog een apart toilet.

De woning heeft beschikking over drie tuinen, dus er is altijd een plekje om in de zon te zitten. De tuinen worden omringd door heggen en beschermingen waardoor je een hoge mate van privé geniet. De tuinen zijn voorzien van bergingen die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden, denk geleverd aan wasruimte, fietsstalling en tuinhuis. In een berging staat riet een wasmachine en een droger.


– Uitsluitend langlopende huur (minimaal 12 maanden)
– Uitsluitend gemeubileerd te huren
– De huurprijs is inclusief servicekosten: gas / water / elektra / internet / televisie / onderhoud voortuin en snoeien heggen